Call of Duty: Black Ops III reveal trailer

Black Ops III logo

Treyarch har udgivet den første rigtige trailer fra Call of Duty: Black Ops III, som sendes på gaden d. 6. november i år.

Traileren giver os det første indblik i hvad vi kan forvente os af det næste spil i Call of Duty serien, og der er bestemt ikke sparet på hverken action eller hightech våben. Som det fremgår af traileren, så er grænsen mellem det menneskelige og robotter nærmest usynlig, da soldaterne er udstyret med robotteknologi, så deres arme for eksempel kan ændre sig til våben.

Det ser udmiddelbart ud til at Call of Duty: Black Ops III kun vil komme til den nyeste generation konsol, da  Treyarch har afsløreret at de kun er i gang med udviklingen af spillet til denne generation konsol, om det betyder, at en PlayStation 3 version er helt droppet eller de blot venter/overlader udviklingen til andre vides ikke med sikkerhed.

Det er også blevet afsløreret, at hvis man forudbestiller Call of Duty: Black Ops III, så vil man være sikret adgang til multiplayer beta testen når den løber af stablen på et senere tidspunkt.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar