CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE HAVOC DLC klar til download

cod-aw-havoc

Den første udvidelse pakke til Call of Duty: Advanced Warfare er nu udgivet. DLC pakken har fået navet Havoc.

Pakken indeholder fire nye multiplayer kort, et co-op mode med navnet Exo Zombies og så tilføjer den AE4 directed energy assault rifle til våben arsenalet.

De fire nye multiplayer kort er spredt ud over kloden og er lavet med særligt henblik på at spillerne kan bruge deres exoskeletons færdigheder.

Nye multiplayer kort

Core: Dette kort foregår i Gobi ørkenen, hvor de ødelagte ruiner af et atomkræftværk sætter scenen for denne høj-oktane krigszone. Du kan nedlægge dine fjender på lang afstand eller vælge at dræbe dem helt tæt på i de tunneler, der omkredser den centrale turbine. Du kan bruge dekontaminerede droner til at udrydde fjenderne.

Urban: Her er omgivelserne Dallas Ward 3, der er en fremtidig mega-konstruktion. Her er det alle mod alle i close-quarter kampene, der foregår i de modulopbyggede omgivelser. Her er der god brug for de fordele Exoskeleton  giver. Det er med at holde fokus og koncentrationen, da der er tale om en tidsbegrænset kamp, hvor kortet ændre sig løbende.

Sideshow: I skyggerne af Devil’s Tower i Wyoming foregår dette kort i og omkring den forladt kro Clown Inn. Du kan tage kampen op inde i kroen eller prøve at dræbe fjenderne på afstand, enten via mine faciliteterne eller det åbne terræn. Der er mulighed for at bruge både lys, musik og andre ting i kampene.

Drift: Dette kort tager udgangspunkt i Rocky Mountains, hvor et idyllisk ski sportsområde er omdannet til den perfekte ramme for en vild ildkamp. Brug de forskellige bygninger og naturen til at få overtaget mod fjenden. Men pas på, for der er laviner i området.

Nyt game mode

Exo Zombies:Det nye co-op mode fortæller en historie set gennem øjnene på fire ansatte ved Atlas Corporation.

Som bekendt er den verdens berømte skuespiller Kevin Spacy en del af Call of Duty: Advanced Warfare, og man må sige at der holdes fast i konceptet med de berømte skuespillere i Exo Zombies.

Her er det nemlig John Malkovich (blandt andet kendt for filmene Red, Solens rige og Burn After Reading) Bill Paxton (Blandt andet kendt fra filmene Aliens, Titanic og Apollo 13) Rose McGowan (Blandt andet kendt fra film og serier som Heksene fra Warren Manor og Planet Terror) og Jon Bernthal (Blandt andet kendt fra The Walking Dead, Fury og Wolf of Wallstreet).

Med den nye Havoc DLC byder også på en helt ny slags zombies og vil være en helt unik oplevelse.

Hvis du har Season Pass til Call of Duty: Advanced Warfare, kan du hente Havoc udvidelsen uden yderligere omkostninger. Hvis du ikke har Season Pass kan udvidelsen købes for 108 kr.

Du skal dog være opmærksom på at udvidelsen fylder 19.8GB på PlayStation 4, mens den på PlayStation 3 fylder 18.4GB

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar