Call of Duty Advanced Warfare: Bruce Campell tager del i løjerne

Call of Duty - Advanced Warfare

Exo Zombies Carrier er den næste DLC udgivelse til Call Of Duty: Advanced Warfare. Sammen med udvidelsen,  træder der endnu en filmstjerne ind i spillet. Det drejer sig om Bruce Campell, der især er kendt fra Evil Dead og Army of Darkness. Derudover har han haft roller i en lang række film og serier f.eks. Brisco Jr.’s vilde eventyr og Spiderman filmene.

I den nye DLC pakke er heltene desperate efter at få svar på, hvorfor Sentinel kaptajn Lennox henretter en af deres egne. Men inden de kan få svar på det spørgsmål er de nød til at slå sig sammen med deres vogter, for at overleve de rædsler der er ombord på Altas research fartøjet.

Bruce Campell spiller rollen som Kaptajn Lennox i Exo Zombies Carrier. Dermed holder Call of Duty: Advanced Warfare fast i strategigen med at have filmstjerner, som en del af spillet. Andre stjerner i spillet er Kevin Spacey, Rose McGowan, John Malkovich, Bill Paxton, og Jon Bernthal.

Exo Zombies Carrier er netop udgivet til Xbox. Der skulle gå omkring en månedstid inden den lander på PlayStation 3 og PlayStation 4

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar