Brugerdefinerede PS4 baggrundsbilleder er snart tilgængelige

Endnu en PlayStation 3 funktion skulle eftersigende snart ankomme til PlayStation 4

 

Det burde have været en given ting at kunne indsætte sit eget baggrundsbillede på PlayStation 4 konsollen, efter at Sony tilføjede muligheden for at downloade brugerdefinerede temaer fra PlayStation Store, men nu ser det ud til at PlayStation langt om længe snart vil understøtte tilpassede baggrunde.

Dette er blevet rapporteret af Rebellion, udvikleren bag Sniper Elite serien. På deres hjemmeside kan man tilmelde sig til at modtage flere oplysninger om Zombie Army Trilogy, der udgives til marts. Efter endt tilmelding dirigeres man videre til en side med forskellige gratis baggrundsbilleder, samt 4 musiknumre fra spillet til gratis download.

Det interessante her, er dog ikke den gratis musik fra spillet, men der imod en lille tekst nederst i venstre hjørne der indikerer en kommende systemsoftware der vil understøtte brugerdefinerede baggrunde:

Note for PS4 users: The ability to set a background should be available in an upcoming System Software update.

 

PS4 Baggrund - Rebellion

Rebellion’s hjemmeside kan ses her.

Dette er ikke en stor overraskelse, men en glædelig en af slagsen. Vi kan kun håbe at de vælger at gå hele vejen med denne funktion, ligesom de gjorde det på PlayStation 3 konsollen, og ikke blot tillader tilpassede baggrunde, men også ikoner og menu-lyde, alt sammen via download fra maskinens browser.

Hvad angår en tidshorisont for denne opdatering, så er jeres gæt ligeså godt som vores, men med tanke på at det er mere end 3 måneder siden at der sidst har været en stor PlayStation 4 firmware opdatering, så burde vi snart høre mere om dette.

Ser du frem til muligheden for brugerdefineret baggrunde, eller er du ganske tilfreds med Sony’s standardudvalg?

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Lækkert… Det vil være lækkert at komme af med den anonyme baggrund…

    • Helt enig.
      Alene muligheden for selv at kunne vælge, er en kærkommen nyhed.

      Jeg glæder mig personligt til langt om længe at få min gode gamle Red Dead Redemption baggrund med over på min PlayStation 4 😀

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.