Bruce Straley forlader Naughty Dog

Tilbage i 1999 blev Bruce Straley ansat ved Naughty Dog, siden da har han været med til at skabe nogle af de største PlayStation titler. Han har blandt andet været involveret i Jak serien, hvor han var tilknyttet som artist. Mens han var Game director på Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted: Among Thieves og Uncharted 4: A Thief’s End. Han var også Game director på The Last of Us og The Last of Us: Left Behind.

Bruce Straley har besluttet at tiden nu er kommet til at han skal prøve noget andet, men det har ikke været nogen nem beslutning.

I en meddelelse på Naughty Dogs hjemmeside skriver han:

Det er umuligt at opsummere 18 af de mest indflydelsesrige år af min karrier i en blog post, men det er her vi er, i dag, med det tungeste hjerte, annoncere jeg min afgang fra Naughty Dog.

 

Det har været den sværeste beslutning i min karriere. Naughty Dog er hjem. Kennelen er familie. Jeg har lært og vokset så meget ved at arbejde med det utrolige hold. Men efter at have stået for tre ufattelig krævende projekter, og have taget noget forlænget tid væk fra kontoret, har jeg indset at min energi og fokus skifter retning, og langsomt har jeg indset at det er et signal om at skifte til noget andet.

 

Jeg startede ved kennelen i 1999 som texture artist på Crash Team Racing. Det var før Naughty Dog havde en kaffemaskine. Jeg var ansat nummer 15. Fra den første dag viste jeg at jeg var omgivet af nogle af de mest talentfulde, drevne og passionrede folk i industrien. De skubbede dem selv til at gøre ting som ingen troede muligt, hvilket så skubbede til mig, og jeg elskede det! Jeg mener, det var utroligt skræmmende, men den energi og beslutsomhed om at skabe noget stort, noget som vi kunne være stolte af var smittende. Og sådan er det stadig den dag i dag.

 

Jeg forlader Naughty Dog med det stærkeste hold det nogensinde har haft, og det siger en del. Men det er ikke talentet jeg kommer til at savne, det er menneskerne. Arbejdes kulturen ved Naughty Dog handler om at komme væk fra din stol og løse problemerne sammen. Det har givet mig mulighed for at skabe så mange venskaber og har fået så meget respekt for denne fantastiske gruppe. Jeg ved godt det er ”kun arbejde”, men når du bruger så meget tid sammen som vi gør, i en trygkoger af kreativt arbejde og deadlines, så kommer man virkeligt til at kende hinanden. Og jeg har, skulle dele mine vanskelige og ydmygende momenter. Men at have haft det privilegium at se folk vokse udover hvad de troede muligt for dem selv, teknisk, kreativt og personligt, har været den mest givende del af mit job, og det forsætter med at motiver mig til at gøre det samme. Jeg er så stolt over at have været en del af dette team. Jeg kan ikke vente med at se hvad de skaber i fremtiden.

 

Det er med den største taknemlighed – tak til alle som jeg har haft mulighed for at arbejde med over årene. Jeg vil savne jer og jeres energi utroligt meget. Tak til Andy og Jason, for at tage chancen med mig og sætte barren. Tak til Amy og Neil for at være fantastiske kreative partnere. Tak til Christope for al støtten og inspirationen – Jeg har lært så meget af dig. Og en ekstra speciel tak til Evan Wells. Du var den første person som jeg mødte, der virkeligt inspirerede mig til at tro på den power der er ved gaming, og hvis det ikke var for dig. Så var jeg måske aldrig endt ved Naughty Dog i det hele taget. Min taknemlighed kan ikke udtrykkes med ord.

 

Og en oprigtig tak til fansene. At vide jeg var en del af at skabe noget som rørte og påvirkende jer gjorde det, det hele værd – og nu kan jeg også vente spændt på det næste Naughty Dog masterpiece.

 

Når jeg lukker dette kapitel, med tungt hjerte og taknemlighed for alt hvad Naughty Dog har gjort for mig, så åbner jeg op for det næste med spænding, for at forsætte den kreative rejse. Jeg har endnu ikke noget at annoncere lige nu, men jeg ser frem til opdagelsen og til at dele det med jer snart

Det bliver spændende at se hvad Bruce Straley kaster sig over, nu hvor han forlader Naughty Dog. Måske bliver det ved en anden udvikler eller måske bliver det noget helt nyt han vil kaste sig over.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.