Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse kommer til PalyStation 4

Broken Sword 5 - The Serpent's Curse

Den forbedrede udgave af Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse kommer til verden via en Kickstarter kampagne som opnåede sit økonomiske mål på kun 13 dage, og der arbejdes derfor på at bringe George og Nico’s seneste eventyr til denne generation af spillekonsoller (PS4).

”Vi er begejstrede for at kunne bringe Broken Sword 5 til PlayStation 4 og Xbox One – Med forbedringer i forhold til de andre versioner, inkluderende ekstra animationer og lyd, en sektion med karaktergalleri og mange konsol-specifikke forbedringer. Broken Sword spillene har en stolt historie på tidligere PlayStation og Xbox konsoller. Der er sådan et loyalt følgeskab for Broken Sword spil, som demonstreret af de 15.000 fans som tilsluttede sig Kackstarter kampagnen – Det er fantastisk nu at være i stand til at bringe spillet til alle de konsolejere som har anmodet om spillet til deres favorit platform”, har Charles Cecil fra Revolution Software udtalt.

 

Man spiller i Broken Sword som den frygtløse amerikaner George Stobbart, og den franske journalist Nico Collard, og man finder hurtigt sig selv viklet ind i historien om et stjålet maleri – og en morderisk sammensværgelse. En sammensværgelse hvis rødder ligger begravet i mysterier ældre end det skrevne ord…

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse vil blive udgivet til PlayStation 4 i løbet af sommeren 2015.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar