Borderlands: The Handsome Collection udkommer til PlayStation 4

Det anmelderroste ’Borderlands 2’ og ’Borderland Pre-Sequel’ udkommer snart til PlayStation 4 i en og samme boks.

Borderlands - Handsome Collection - Cover

The Handsome Collection vil indeholde de anmelderroste spil ’Borderlands 2’ og ’Borderlands Pre-Sequel’ samt alle tidligere udgivet udgivelsespakker (dlc’s) til begge spil.

Denne pakke bringer hele Handsome Jack’s historie – seriens mest ikoniske skurk.
Fra hans storhed til hans fald, fra hans ikke så ydmyge begyndelse på Elpis og til hans tyranniske periode på Pandora.

Spilleren vil kunne starte helt forfra, eller vælge at overføre sine gemte spil, og dermed fortsætte spillet via cross-save funktionen.
Dette indebærer også en overførsel af sin karakter og rang.

Der vil være mulighed for at sidde helt op til 4 spillere og spille på en og samme skærm med split screen, dette er første gang at det er muligt i seriens levetid.

Borderlands 2:

Borderlands 2 har solgt mere end 11 millioner enheder, er udviklet af Gearbox Software og har vundet mere end 55 priser.
Spillet er den anmelderroste efterfølger til Borderlands som opfandt en helt ny genre, FPS/RPG hyprid, også kendt som ”shooter-looter”.
Borderlands 2 indeholder forskellige karakterer, skill tree, forskellige miljøer, missioner og fjender, samt våben og udstyr med mere ”personlighed” end nogensinde før.
4 venner kan samarbejde enten online eller split-screen på samme TV og rejse igennem Pandora’s store åbne verden, for at nedlægge den notoriske Handsome Jack og hans korrupte gruppe, samt opleve den ikoniske historie som finder sted EFTER begivenhederne i Borderlands: The Pre-Sequel.

Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel er det seneste spil i den anmelderroste Borderlands serie som er udviklet i samarbejde mellem Gearbox Software og 2K Australia.
Spillet fortsætter seriens tradition med mulighed for co-op som tillader op til 4 spillere at opleve ”shoot ’n’ loot’ gameplay på Pandora’s måne.
Spillet byder på 4 individuelle spilbare karakter-klasser armeret med laser og Cryo våben, der bekæmper horder af frygtløse fjender.
Borderlands: The Pre-Sequal foregår før begivenhederne i Borderlands 2 og er en fantastisk introduktion til serien, alt imens man følger Handsome Jack’s transformation til en hensynsløs tyran som spillere elsker at hade i Borderlands 2.

Spillene vil kunne nydes i HD og ser bedre ud end nogensinde før.

Borderlands: The Handsome Collection udkommer til PlayStation 4 den 27. marts 2015.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Det bliver en fed pakke der helt sikkert SKAL ejes 🙂

Smid endelig en kommentar