Blood Bowl II – Gameplay video & Screenshots viser Orker mod mennesker

Menneskene tager kampen op mod Orker i denne første gameplay video fra spillet

 

Blood Bowl 2 - Artwork

Blood Bowl 2 er et spil baseret på Games Workshop’s berømte brætspil som kombinerer amerikansk fodbold med fantasy verdenen fra Warhammer.

I denne første gameplay video ser vi det berømte menneskelige hold kaldet Reikland Reavers udføre nogle af deres bevægelser som udgør de grundlæggende gameplay bevægelser i en Blood Bowl kamp: Løb, pasninger, grib af bolden, blokeringer, blitzing. Enkle handlinger der tager spillet op på et helt nyt niveau når vi tager spillets 75 forskellige færdigheder i betragtning.

Nedenstående video fremviser Blood Bowl 2’s helt nye grafiske motor i aktion, men afslører også det omhyggelige stykke arbejde udført af udviklerholdet fra Cyanide i deres bestræbelser på at fange den autentiske Blood Bowl oplevelse:

Jublen fra de mange fans der fylder de store stadions til randen, animationerne, de dynamiske kameraer der brutalt øger atmosfæren af kampene og den hysterisk morsomme kommentator duo, Jim Johnson og Bob Bifford.

Vi får også et første kig på  spillets nye grænseflade og forbedret visuelle effekter, der bringer et mere moderne og ”friskere” udseende til Blood Bowl.

Skulle du ønske mere information om dette spil, så tøv ikke med at besøge den nyligt oprettede hjemmeside for spillet som kan findes lige her.

Blood Bowl 2 udgives til PlayStation 4. Der er endnu ikke offentliggjort nogen dato for en udgivelse.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar