Black Friday giver PS4 enormt salg

PlayStation 4

Udsalgsdagen Black Friday har sin oprindelse i USA, men efterhånden har fænomenet bredt sig til store dele af verden, herunder også Danmark.

Det er alle typer butikker som afholder udsalg denne fredag, men især inden for elektronik som TV, Hi-fi, PC og konsol er der mulighed for at købe billigt ind. Det gør sig også gældende for PlayStation 4 konsollerne, som mange steder blev udbudt til lavpris.

Den lave pris som man kunne finde konsollerne har da også fået kunderne til at strømme til over hele verden, faktisk forlyder det at der blev solgt mere end to millioner konsoller i forbindelse med Black Friday.

Salgstallet stammer ikke fra Sony selv, men derimod er det Sunny Sanghera der er ansat ved Ubisoft som har afsløret salgstallet. Sunny Sanghera mener at det flotte salgstal for konsollen, delvis skyldes udgivelsen af Watch Dogs 2.

Man kan naturligvis stille spørgsmålstegn ved kilden til salgstallet, og selvom Sony endnu ikke har afsløret salgstallet officielt, så tyder meget på at salgstallet for PlayStation 4 konsollen kan være korrekt.

Engelske Chart-Track, der overvåger salg inden for musik, film og spil har rapporteret at Sonys PlayStation 4 konsol i forbindelse med Black Friday opnåede de bedste salgstal i England for en uge, siden konsollen blev lanceret tilbage i november måned 2013.

Det høje salgstal skyldes uden tvivl at Sony har sendt både en PS4 Slim, en PS4 Pro og deres PlayStation VR ud i år. Lige som der er kommet en lang række fantastiske spil til konsollen, men også fremtiden ser spændende ud, for 2017 tegner til at blive endnu et fantastisk spille år, hvor f.eks. spil som Horizon: Zero Dawn, Gran Turismo Sport, God of War, Crash Bandicoot Remastered kommer eksklusivt til PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.