Bioware udgiver gratis Dragon Age: Inquisition sange

Dragon Age - Musik

En af de mest underholdende dele i Dragon Age: Inquisition er at læne sig tilbage i Skyhold værtshus og lytte til nogle af de lokale sangviser. Desværre kan vi ikke altid have en kraftig bærbar eller spillekonsol med os overalt, så Bioware har udgivet 10 populære værtshus sange til download ganske gratis.

Sangene vil være tilgængelige i en begrænset periode frem til den 9. februar, hvor efter de vil være til rådighed via salg på populære digitale platforme.

Udført af sanger og sangskriver Elizaveta og overvejende (undtagelsen ”I Am The One” skrevet af Inon Zur) skrevet af film og TV komponisten Raney Shockne (Anger Management, The Back-Up Plan), har disse sange været et øjeblikkeligt hit hos fans og haft stor efterspørgsel.

Spillere har været fortryllet af disse serenader under afslappende besøg i Skyhold’s værtshus i Dragon Age: Inquisition, hvor skjalde har underholdt rejsende med fremførelsen af disse dejlige sange som omhandler historier om både triumfer og tragedier på tværs af landet.

Download sangene ganske gratis via dette link.

 

Der medfølger også både noder og tekst ved download til hver sang så man kan lave sin egen fortolkning af sangene og deltage i ‘Fan Celebration Contest’ konkurrencen.
Læs mere om konkurrencen på denne hjemmeside.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Det er en smuk omgang musik der bestemt kan anbefales at downloade 🙂

Smid endelig en kommentar