Billeder af ny PS4 Slim lækket

PS4SlimLeak_1

Siden Sony sendte deres første PlayStation konsol på gaden tilbage i 1994/1995 har der været en tradition for at lave en slim udgave af konsollen, og nu ser det ud til at der også er en PlayStation 4 Slim på vej.

Det er en bruger på websitet GumTree (en side der er tilsvarende Den blå Avis herhjemme) som har uploadet en række billeder af PlayStation 4 Slim. Men eftersom Sony endnu ikke har bekræftet at de er på vej med en PlayStation 4 Slim, så må denne nyhed betragtes som et rygte.

Men når man ser på billederne herunder, så må det siges at være enten et yderst troværdigt rygte eller et ufatteligt imponerende bluff nummer, når man ser på den kvalitet som billederne har.

PS4SlimLeak_2

PS4SlimLeak_4

PS4SlimLeak_3

PS4SlimLeak_5 (1)

 

At dømme ud fra billederne, så vil der ikke være tale om en markant forskel i størrelsen på de to konsoller, og der er naturligvis ingen grund til at skifte sin oprindelige PlayStation 4 konsol ud med en Slim udgave, da det kun er udseendet der er anderledes.

Sony har som bekendt allerede annonceret at de vil sende en ny og forbedret PlayStation 4 Neo på markedet, en konsol der har bedre hardware i forhold til den oprindelige PlayStation 4. Der er endnu ikke kommet nogen billeder af denne konsol, men det forventes at den som minimum har samme størrelse som den oprindelige PlayStation 4 og at den måske også vil blive større.

Men mon ikke vi bliver klogere på både PlayStation 4 Neo og om der kommer en PlayStation 4 Slim, når Sony afholder PlayStation Meeting i starten af næste måned?

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.