BF1: Se ny trailer fra In the Name of the Tsar

Vi har tidligere omtalt den kommende udvidelse af Battlefield 1, In the Name of the Tsar, og naturligvis tog EA sig tid til at vise gameplay frem fra udvidelsen under deres Play event i Hollywood.

Det er den russiske front der er fokuspunktet for den kommende udvidelse af spillet, hvor kvinderne som skrevet i tidligere nyheder vil indtage kamppladsen.

Udvidelsen vil indeholde seks nye kort, blandt de nye kort er:

Lupkow Pass, hvor man skal bekæmpe fjenderne i de sneklædte kløfter.

Albion, hvor man tager del i kampene i det frysende øhav, hvor tyskerne angriber for fuld styrke med infanteri, slagskibe og fly mod russernes kraftige kystkanoner.

Galicia, her kæmper russerne for at presse den østrig-ungarske hær tilbage under Brusilov offensiven. På dette kort er fokusset lagt på infanteri, kavaleri og lette køretøjer.

Brusilov Keep, russerne har presset den østrig-ungarske hær tilbage til en lille bjerglandsby, hvor kampene nu udspiller sig. Der er fokus på nærkampe mellem fodfolket i de to hære.

Der vil være 11 nye våben i udvidelsen, så man nu blandt andet kan kæmpe med Mosin-Nagant M91 og 1912 granater. Der vil også være et nyt våben når man er en del af kavaleriet, som man kan se i traileren så vil man kunne bruge en lanse når man befinder sig på hesteryg.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.