Bethesda på vej med nyt spil i 2017

For de fleste udviklere og udgivere er det vigtigt at annoncere deres kommende titler i god tid, for på den måde at skabe mest mulig omtale og hype omkring et spil. Derfor er langt de fleste spil der bliver udgivet resten af året allerede annonceret som værende i produktion. Men Bethesda arbejder på en lidt anderledes måde, hvor de holder kortene tæt til kroppen så længe som muligt, og det gør sig øjensynligt også gældende for et nyt spil som de er i gang med at udvikle.

Pete Hines der er vicedirektør for marketing ved Bethesda siger nemlig i et interview at de sender et nyt spil på gaden, inden udgangen af 2017.

Han kommer ikke ind på hvilken eller hvilke platforme spillet er på vej til, ligesom hvilken genre det er i, heller ikke bliver nævnt.

I interviewet siger han:

Vi har gang i et ton af ting, og vi har endda et spil som udgives i år, som vi ikke har fortalt nogen om endnu. De kan vente. Det vil ikke tage så lang tid

Tidligere har der været rygter fremme om Bethesda ville udgive et nyt spil, et spil som tager udgangspunkt i Game of Thrones universet, men om det rent faktisk er det som de vil udgive senere på året, eller om det er noget fra en af deres kendte serier, det står hen i det uvisse.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.