Bekræftet: Nyt spil i God of War serien under udvikling

God of War logo

Cory Barlog, der er kreativ direktør ved Sonys Santa Monica studie, har i forbindelse med PlayStation Experience bekræftet at de er i gang med at udvikle et nyt spil i deres Hack’n’Slash serie.

Det er dog ret begrænset med yderligere oplysninger, det eneste der kunne hives ud af Cory Barlog, var at der ikke ville være tale om en prequel, altså et spil der foregår tidligere, end andre spil i serie. Han ville ikke svarer på, hvorvidt Kratos igen ville være hovedperson. Det eneste han kunne sige var, at de håbede at have mere at dele inden for et år eller to. Så spillet er altså i den tidligst mulige udvikling.

Santa Monica Studiet har været en vigtig del af Sony, dels gennem God of War serien, men også gennem samarbejde med andre studier har de haft en finger med en lang række klassiske spil, som Flow, Flower, Journey, Unfinised Swan og Fat Princess. Men salget af God of War Ascension, fra 2013, skuffede, hvilket har ført til fyringer i studiet. I samme forbindelse vendte Cory Barlog tilbage til studiet, efter at have forladt det seks år tidligere. Det er værd at notere, at Cory Barlog var en af skaberne af God of War serien, han både skrev og instruerede God of War II, God of War: Ghost of Sparta og var en del af den tidlige udvikling af God of War III, inden han forlod studiet. Så det bliver spænende at se, hvad der kommer til at ske med serien nu, hvor han er tilbage ved roret.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.