BBC lancerer TV Drama baseret på Grand Theft Auto

Grand Theft Auto V - 1

BBC Two lancerer nyt TV drama baseret på Rockstar’s åbne-verdens hit, Grand Theft Auto.

TV showet vil blive en del af BBC’s nye ”Make it Digital” kampagne hvor firmaet giver en million mini-computere til børn tværs over Storbritannien imens de sigter efter at gøre UK mere digitalt.

Dette er præcist hvad BBC handler om”, sagde Tony Hall, director-general, og fortsatte:

 

At bringe industrien sammen i et hidtil uset omfang og gøre en forskel for millioner”.

 

Dette er i samme stil som vi gjorde det med BBC Mico i 1980’erne, vi vil gerne inspirere de fremtidige digitale visioner. Kun BBC kan bringe partnere sammen for at forsøge noget så ambitiøst, dette er vigtigt for Storbritanniens fremtid på den internationale scene”.

 

TV Dramaet vil centrere omkring ”making of Grand Theft Auto” og vil se tilbage på historien om DMA Design og Rockstar’s skridt op på den helt store udvikler scene.
BBC har bekræftet at showet vil vare 90 minutter.

Grand Theft Auto er succeshistorien om en flok britiske spiludviklings genier der havde kendt hinanden siden deres tidlige skoledage.
I efteråret 2013 blev deres seneste titel GTA V det hurtigst sælgende underholdningsprodukt i gennem tiderne, med en indtjening på en milliard dollars i løbet af de første 3 dage.

GTA tilbød spillerne en chance for at gå ind i en fantasiverden hvor de kunne opføre sig som kriminelle, nedskyde rivaliserende gangstere og betjente, stjæle biler og dykke endnu dybere ned i den imaginære amerikanske gangster underverden.

Grand Theft Auto V - 2

Det voldelige gameplay, kombineret med den enestående succes, førte dog til voldsom modstand fra bekymrede forældre med børn der dykkede ned i sådan en voldelig virtuel verden, fra politikere der var foruroliget over de værdier som spillet fremmer, og frem for alt, moralske forkæmpere der lidenskabeligt kæmper for at stoppe spillet.

Grand Thef Auto fortæller historien om hvordan spillet blev udtænkt og skabt, og den efterfølgende tid med modstand fra forskellige grupper og indsigelser mod det voldelige gameplay.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen sendetid for programmet.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.