Battlefront 2 får gratis DLC

Siden den første film i Star Wars serien blev udgivet tilbage i 1977 har serien opbygget en base af millioner og atter millioner af fans verden over. Derfor er det altid stor spænding når der kommer nye tiltage i Star Wars universet, som da EA sendte Battlefront på gaden, for ville de kunne leve op til de forventninger som folk har til det episke univers?

Man må sige at Battlefront formåede at leve op til forventningerne og spillet blev hurtigt et hit blandt spillerne, derfor var det også helt naturligt at EA annoncerede at de ville komme med et nyt spil i serien.

EA har allerede nu planlagt flere forskellige DLC udvidelser til det kommende spil, men du behøver ikke frygte for prisen, for EA har nemlig meddelt at udvidelserne vil være ganske gratis. Det er vigtigt at understrege at der ikke er tale om små eller ubetydelige udvidelser, for udvidelserne vil indeholder nye maps, karaktere, våben, game modes, star cards og meget mere. Det nye tiltag kalder EA for Live Service

Den første udvidelse er allerede planlagt til at blive udgivet i december måned, hvilket falder sammen med udgivelsen af den næste film i Star Wars serien. Derfor er det også ganske naturligt at udvidelsen tager udgangspunkt i netop historien fra filmen. Det betyder at man vil møde både Finn og Captain Phasma i udvidelsen, ligesom planeten Crait også vil være inkluderet i den.

Matt Webster der er producer på spillet siger:

Med Star Wars Battlefront II, har vi virkeligt taget den feedback vi har fået fra vores spillere til hjertet, og I vil kunne se det i basis-spillet, som har meget mere indhold end det første spil. En ny autentisk singleplayer del, episk multiplayer, starfighter kampe og sole eller co-op PvE på konsollerne. Et kæmpe spil på tværs af alle Star Wars filmenes æra.

 

Men det er lige så vigtigt hvordan vi yder support på spillet efter det er udgivet. Vores live service er bygget op omkring filosofien at lade spillerne spille sammen med seasons, der vil tilføje meningsfuldt indhold og in-game events med jævne mellemrum

Det er dog ikke kun DLC planerne som EA og DICE har afsløret, de har også sendt en ny trailer på gaden fra spillet, en trailer der giver os et hurtigt indblik i spillets gameplay.

Star Wars Battlefront II bliver udgivet til PlayStation 4 d. 17. november.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.