Battlefield introducerer Premium Friends

DICE har lyttet til Battlefield 1 fællesskabet

 

Der er især ét punkt på feedback dagsordenen som har været på DICE’s to-do-liste i en rum tid nu, og det er den potentielle friktion der kan opstå når man spiller med sine venner, hvor nogle ejer Battlefield 1 Premium Pass, og andre ikke gør. Her er det blevet DICE’s ambition at sikre, at alle landkort i spillet har så mange spillere som muligt for at sikre en god oplevelse for alle.

Efter at have brugt tid på at gennemgå de forskellige muligheder, har de [DICE] nu fundet en tilgang til ”problemet” som de er rigtig glade for at afprøve med os alle sammen.

De har navngivet det Premium Friends, og sådan her fungerer det:

Hvis du som spiller ejer Battlefield 1 Premium Pass, vil du have muligheden for at kunne tage dine venner med ind på de nye landkort i Battlefield 1.

Når du opretter et party i Battlefield 1, vil du opdage noget nyt: Hvis nogle i partyet ejer et Battlefield 1 Premium Pass, så vil partyet blive ’Premium Enablet’.
Dette vil give alle spillere i partyet adgang til at kunne spille med på alle landkort, uanset om de selv ejer indholdet eller ej. Adgangen er tilgængelig så lang tid partyet er ’Premium Enabled’.

Selvom alle spillere vil have mulighed for at kunne spille på de landkort der er med i Premium Pass indholdet, så vil der dog alligevel være nogle oplevelser som er begrænset til kun at være tilgængeligt for Premium Pass ejere.

  • I et ’Premium Enabled party, vil det kun være ejerne af et Battlefield 1 Premium Pass (eller den specifikke tilføjelsespakke) der vil optjene XP på de landkort. Dog vil XP blive givet med tilbagevirkende kraft, hvis dem der kun spiller med som ”gæst”, beslutter sig for at få Battlefield 1 Premium Pass på et senere tidspunkt.
  • Kun ejerne af et Battlefield 1 Premium Pass (eller den specifikke tilføjelsespakke) vil have mulighed for at kunne spawne med våben og køretøjer som er unikke for tilføjelsespakken.
  • Kun ejerne af et Battlefield 1 Premium Pass (eller den specifikke tilføjelsespakke) vil optjene fremskridt i retning af de unikke medaljer og codex fra udvidelsen.
Aktivering af testkørslen af Premium Friends blev startet den 30. marts 2017 som i Battlefest.

 

Du bør også læse vores anmeldelse af Battlefield 1 via dette link.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.