Battlefield: Hardline nu på gaden

Så skete det endelig – Battlefield: Hardline er udgivet

hardline

Som bekendt går Visceral Games helt nye veje med Battlefield serien. Hvor serien tidligere har været fokuseret på kampe mellem to hær-enheder, så drejer det sig i Battlefield: Hardline om kampene mellem røvere, der forsøger at undslippe og politiet der prøver at stoppe dem, med alle tilgængelige midler.

Naturligvis indeholder Battlefield: Hardline den kendte og elskede multiplayerdel, men man skal ikke snyde sig selv for singleplayer delen, der er episodisk opbygget. Denne del af spillet er inspireret af de krimiserier, der er kendt fra tv. Spillets singleplayerdel fortæller historien om Nick Mendoza og hvordan han som “grøn” kriminalbetjent bliver fanget i en moralsk kompleks og kriminel underverden. Man vil komme til at bevæge sig på begge sider af loven i historien, der indeholder både forbrydelser og hævn.

Det er yderst kompetente folk, der har været med til at skabe spillets historie, både hvad angår forfattere og skuespillere. Blandt de involverede er f.eks. Alexandra Daddario fra True Detective, Kelly Hu fra Arrow, Wendy Calhoun fra Justified og Benito Martinez fra House of Cards

Angående spillets udvikling siger Steve Papoutsis, daglig leder af Visceral Games og ledende producer på Battlefield Hardline følgende:

”Vores mål med Battlefield Hardline har været at skabe årets mest komplette førstepersons-skydespil ved at bygge videre på den uovertrufne multiplayer-spilserie, DICE har skabt, og så tilføje en mindeværdig singleplayer-del med fortællinger og figurer, som fans vil interessere sig for på samme måde, som de gør det med deres foretrukne TV-serier. Vi har tilføjet en helt ny grad af strategi, fart og historiefortælling til en af historiens bedste spilserier. Vi glæder os helt vildt til at lade spilfolket prøve kræfter med Battlefield Hardline”

 

Det er Frostbite 3-spilmotoren, der er fundamentet for Hardlines stilfulde og friske tilgang til serien, der foregår i Los Angeles og Miami. Som spiller kan man vælge, hvilken side af loven man ønsker at være, så om du ønsker at opretholde loven eller bryde den, det er altså helt op til dig selv. Uanset hvilken side af loven du vælger, så er der masser af udstyr, der kan sikre dig succes, hvad enten du har brug for politihelikoptere, muskelbiler, klatrelinjer eller stun guns, så er det tilgængeligt.

Battlefield: Hardline kan som sagt købes nu og er tilgængeligt på både PlayStation 3 og PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar