Battlefield: Hardline multiplayer modes og kort afsløret

Battlefield Hardline

Den 17. marts sender EA og Visceral det næste spil i Battlefield serien på gaden. Spillet er som bekendt ganske anderledes end de tidligere spil i serien, da det ikke drejer sig om kampe mellem to forskellige hære, men derimod en kamp mellem politi og røvere.

Nu har udviklerne fra Visceral frigivet flere oplysninger om det kommende spil, nærmere bestemt spillets multiplayer modes og de forskellige kort.

Der vil være seks forskellige multiplayer modes, der indeholder alt fra ildkampe til fods og til kampe der involvere køretøjer.

De forskellige gamemodes er:

  • Conquest – en klassiker i Battlefield. I Conquest skal man indtage baser ved at være tæt på et flag. Hvis ens hold har flest baser, mister modstanderne tickets og dermed deres muligheder for at respawne. Det hold der først mister sine tickets taber.
  • Team Deathmatch – Dette er mand mod mand, hvor det ganske simpelt går ud på at skyde modstander holdet mere end de skyder dit eget hold.
  • Heist – Her drejer det som om at udføre det store røveri. Det kriminelle hold prøver på at komme ind i en bankboks fyldt med penge, mens dem der er på politiets hold skal stoppe dem. Når de kriminelle bryder ind i boksen, er næste skridt at få to tasker med penge tilbage til to forskellige baser.
  • Blood Money – Et stort udbytte er blevet stoppet under transport. De kriminelle kæmper om at stjæle pengene, mens politiet prøver at sikre sig pengene som beviser. Hvert hold prøver at få pengene tilbage til deres egne baser, men der er de ikke sikre. Stjæl fra de andre holds baser for at sikre dit hold vinder.
  • Hotwire – De kriminelle prøver at stjæle en række bestemte biler, mens politiet prøver at skaffe bilerne tilbage. Med sine køreevner skal man indhente fjenderne, helst med en ven i passagersædet som kan skyde fjenden.
  • Rescue – Rescue lader dig træde ind i rollen som medlem af et SWAT team, som har til opgave at redde de uskyldige ud af hænderne på de kriminelle. Styr dit team omhyggeligt i de farlige omgivelser, sikre at gidslerne kommer sikkert tilbage. Men vær forsigtig, for i dette game mode er der ingen nye chancer.
  • Crosshair – Crosshair handler om en tidligere kriminel, der nu er statens vidne. Han er på flugt fra de tidligere medlemmer af hans kriminelle bande. De kriminelle prøver at fjerne ham fra jordens overflade, mens politiet prøver at beskytte ham. Her er der også kun en chance, hvis du dør er du ude af kampen.

Der er ni forskellige kort i spillet, Downtown, Bank Job, The Block, Dust Bowl, Hollywood Heights, Growhouse, Derailed, Riptide og Everglades. Der er lavet korte videoer til flere af de forskellige kort.

Downtown

The Block

Dust Bowl

Hollywood Heights 

Derailed 

Everglades

Growhouse

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Pingback: Battlefield Hardline beta åbner d. 3. februar - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar