Battlefield: Hardline karaktertyper afsløret

Battlefield Hardline - 1

Med under en måned til Battlefield: Hardline udgives, er de fire forskellige karaktertyper der kan vælges blevet afsløret.

Der er ikke tale om den store overraskelse, især ikke hvis man har spillet en eller begge betaer der tidligere har været mulighed for at deltage i.

Men der vil som sagt være fire forskellige karaktertyper at vælge imellem, herunder lister vi dem op

  • Operator – Medic, hvis hovedopgave det er at genoplive og heale holdkammerater. Det primære våben er en assault rifle. Karakter gadget er Survivalist, der giver mulighed for at genoplive sig selv, efter man er blevet dræbt af en eksplosion eller dræbt af et køretøj. Holdkammerater kan selv tage health packs fra en der er Operator, så man er ikke afhængig af de bliver kastet til sig.
  • Mechanic – reparatør, hvis hovedopgave det er at holde køretøjer i gang. Har en sabotage gadget som eksploder, hvis modstanderne prøver at bruge ting den er placeret på. Mechanic har en granatkaster som primært våben.
  • Enforcer – Står for hovedangreb. Er udstyret med Battle Rifles. Har shotgun som er nyttige i nærkampe, kan også bruge riot shield til at modstå skade. Kan smide ammunition til sine holdkammerater.
  • Professional – snigskytte. Er udstyret med et kamera der kan spotte fjenderne, kan også lave fælder der viser falske signaler på fjendens kort. Har miner der udløses ved hjælp af laserstråler, minerne kan blandt andet kan bruges til at stoppe fjenden i at snige sig ind på dig. Gadget er Stealth, der gør snigskytten kan bevæge sig uden at blive opdaget.

Battlefield: Hardline udgives d. 20. marts. Det udgives til både PlayStation 3 og PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar