Battlefield 4 får yderligere DLC

Battlefield 4

I november måned udgav EA, hvad de kaldte deres sidste DLC til Battlefield 4, og DLC pakken havde da også det passende navn ”The Final Stand”, men nu har de løftet sløret for der er mere DLC på vej.

”Med Battlefield 4 Final Stand udgivet, så håber og tror vi at I vil nyde det sammen med resten af spillet i lang tid. Men der en ting vi vil forsikre jer om: Der er mere indhold på vej til Battlefield 4”

Derudover siger EA

”Vi vil dele detaljerne om, hvad det nye indhold vil være og hvornår det udgives, inden for den næremste fremtid. Vi har forståelse for at det måske skaber endnu flere spørgsmål omkring vores planer, men I kan være helt sikre på vi vender tilbage omkring fremtiden for Battlefield 4 når tiden er den rette”

Tidligere har EA efterspurgt, hvilke baner fra andre spil i serien, folk kunne tænke sig at spille igen. Dermed kunne meget tyde på der vil være tale om en genudgivelse af baner kendt fra tidligere Battlefield spil.

Vi vender naturligvis tilbage med mere information omkring den kommende DLC.

Husk i øvrigt at du kan joine vores Platoon i Battlefield 4 via dette link.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Ej hvor fedt. Bliver spændende at se hvad de mon finder på 😉

  2. Hmmm. Gad vide om man får den smidt i nakken som Premium, eller man også skal betale for den…

  3. Jeg tror og håber da, at den vil være en del af Premium. Men naturligvis havde de meldt ud at den del stoppede ved The Final Stand, så der er en mulighed for der skal betales. Men jeg tror det ikke.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.