Batman: Arkham Knight Trailer

Batman - Arkham Knight

Så er der landet en ny trailer fra Warner Bros. kommende udgivelse, Batman: Arkham Knight. Trailerens title er All Who Follow You.

I traileren ser vi Batman vende sig mod sine nærmeste allierede for at få hjælp til at redde Gotham City, fra klørene af Scarecrow og Arkham Knights Hær. Traileren viser også noget andet ganske spændende, da vi for første gang kan se nærmere på ”Dual Play” hvor man kan skifte gnidningsfrit mellem at styre Batman og hans allirerede som inkludere Robin, Nightwing og Catwoman.

Batman: Arkham Knight er det sidste spil i Batman Arkham trilogien som er udviklet af Rocksteady Studios. Spillet udgives kun til den nyeste generation konsol, og giver spillerne mulighed for at stifte bekendtskab med udviklernes unikt designede udgave af Batmobilen, der nu bliver en del af spillet. Der vil være god brug for bilen, samt alt det andet udstyr som Batman har til sin rådighed, når han tager kampen op mod Scarecrow, der vil samle alle Gothams superkriminelle for at ødelægge Batman en gang for alle.

Der vil naturligvis også komme et season pass til Batman: Arkham Knight. Hvis du vælger at investere i det, vil du de første seks måneder efter spillets udgivelse modtage nyt indhold til spillet i form af nye historie missioner, flere super skurke der invadere byen, skins til Batmobilen, nye racerbaner at køre på, sammen med andre ting. Der vil være mulighed for at købe en bundle, hvor PlayStation 4 konsollen og spillet sælges samlet, her er season passe inkludere, ellers kan det købes via PlayStation Store

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar