Bandai Namco annoncerer 3 nye spil

Bandai Namco som udgiver Tekken serien, har netop annonceret udgivelsen af 3 nye spil i løbet af 2015 og 2016.
De 3 spil, som tilsammen udgør 2 helt nye spilserier, er ikke hvad man normalt ville associere Bandai Namco med.

 

Professional Lumberjack

 

”Vi er meget begejstrede over at samarbejde med UIG Entertainment om disse 3 spændende titler, som inkluderer Professional Lumberjack 2015 og 2016 fra den populære videospils serie, samt Professional Farming 2016, et nyt Farming simulator spil” udtalte Alberto González fra Bandai Namco.

 

”Vi er glade for at samarbejde med Bandai Namco Games om vores populære titler i ”Professional” serien” forklarede Christoph Bayer fra UIG Entertainment, og fortsatte: ”Et fascinerende emne, god kvalitet og oplevelsen af Bandai Namco holdet giver den perfekte blanding for at sikre et godt produkt på de internationale markeder”.

Professional Lumberjack serien:

Firmaet har annonceret at de vil udgive Professional Lumberjack 2015 samt Professional Lumberjack 2016. Disse spil vil tilbyde spilleren den ultimative oplevelse af at fælde træer.

Spillene vil være i første- og tredje- persons perspektiver. Spilleren vil skulle fælde træer, forberede træet og derefter køre deres last tilbage til byen.

”Dette simulator spil tager dig i første- og tredje- persons perspektiver ind i skoven. Dit job vil være at fælde træerne, forberede træet, styre det forskellige maskineri, kontrollere og styre træ-bestanden osv. Start din skovhugger karriere, og bliv ejer af et af de mest succesfulde skovhuggerfirmaer.

Professional Lumberjack 2016 vil blive udgivet til PC og konsollerne i løbet af 2015.

Studiet fortsatte med også at annoncere Professional Lumberjack 2016, som ligeledes vil udkomme til PC og konsoller senere i 2015:

Professional Farmer 2016:

Bandai Namco har også annonceret at de vil udgive Professional Farmer 2016, et spil som sigter efter de udfordringer som landbruget har.

Tag udfordringen op med det professionelle landbrug og gør dig klar til en dynamisk landbrugs simulation. Styr en bred vifte af forskellige landbrugsmaskiner på tværs af landskabet, alt imens du skal tage højde for naturens kræfter, og reagér med rette, for at få fuldt udbytte fra markerne, udvis omsorg for dyrene og udvid din gård.

Professional Farmer 2016 udgives til PC og konsoller i løbet af 2016.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Det her er guf for Jesper, den falske bonderøv 😉

  2. Nemlig tro vi alle har en lille bonderøv i os 😉

Smid endelig en kommentar