Badlands: Game of the Year Edition – trailer

Badlands: Game of the Year Edition udkommer til både
PlayStation 4, PlayStation 3 samt PlayStation Vita

Badlands

Badlands blev første gang udgivet til tablets i 2013, hvor det blev fantastisk godt modtaget, og vandt utallige priser.

Det oprindelige mål med spillet, var at udvikle et spil i konsol kvalitet for tablet markedet. Holdet bag spillet bestod nemlig kun af 2 mand med alt for lidt ressourcer til at kunne træde ind på konsolscenen.

Heldigvis klarede spillet sig fantastisk, og drømmen om en konsoludgave blev til virkelighed med en snarlig udgivelse til PlayStation konsollerne.

Badlands foregår i en skov med en ildevarslende undertone. Spilleren styrer et flyvende kreatur, Clony, og vil skulle på opdagelse for at finde ud af hvad der helt præcist foregår.

Badlands: Game of the Year Edition indeholder 4 gange så meget materiale som det originale spil gjorde da det blev lanceret. Der er 100 singleplayer baner som tilsammen tager i omegnen af 15 timer at gennemføre.

Ud over dette, så er der yderligere 100 co-op baner og 27 multiplayer deathmatch baner som byder på op til 4 spillere i lokalt multiplayer mode.

PlayStation versionerne af spillet har naturligvis trofæer, samt cross-buy og cross-save funktioner. Dette betyder at man vil kunne fortsætte sit spil på PlayStation Vita konsollen efter at have spillet det på PlayStation 4, og at man kun behøver at betale én gang for spillene.

Badlands vil blive udgivet engang i dette foråret.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar