Assassin’s Creed Chronicles trilogy er blevet annonceret

Ubisoft har annonceret deres kommende spil Assassin’s Creed Chronicles trilogy, som tager spillerne tilbage til det gamle Kina, Indien og Rusland og følger 3 kendte snigmorderes historier

 

Assassins Creed Chronicles

Den første historie tager sted i Kina og vil være tilgængelig den 22. april som download til PlayStation 4 konsollen.

Assassin’s Creed: Chronicles – Kina vil blive efterfulgt af henholdsvis Indien og Rusland historierne som vil blive solgt separat.

Assassins Creed Chronicles er udviklet af Climax Studios i samarbejde med Ubisoft Montreal.
Spilleren vil rejse til tre forskellige civilisationer og tidsperioder gennem historien, herunder Ming-dynastiet i starten af dets undergang, Sikh imperiet da det forbereder sig på krig i Indien og i kølvandet på oktober revolutionen i Rusland.
Hver krønike er sin egen, med unikke indstillinger, kunststil, historie og snigmorder, men bindes alligevel sammen historiemæssigt.

Spillere vil legemliggøre legendariske snigmordere, herunder Shao Jun fra den animerede kortfilm Assassin’s Creed: Embers, og Arbaaz Mir og Nikolaï Orelov fra Assassin’s Creed’s grafiske noveller. Snigmyrd fra skyggerne, mestrer parkour kunsten og tag troens spring i en samling af fantastiske levende malerier.
Hver krønike har sin helt egen kunstneriske signatur, fra de smukke pensel malerier af Kina til de levende farver fra Indien og den særprægede propaganda kunststil fra Rusland.

Assassin’s Creed Chronicles: China

Assassin’s Creed Chronicles: China foregår i Kina i år 1526, lige som Ming dynastiet begynder at bukke under. Spilleren indtager rollen som Shao Jun, den sidste snigmorder fra det kinesiske broderskab. Hun er netop vendt hjem til sit hjemland efter at være blevet oplært af den legendariske Ezio Auditore, og har kun et mål i tankerne: At genoprette hendes tabte broderskab.

Assassin’s Creed Chronicles: India

Assassin’s Creed Chronicles: India smider spilleren direkte ind i spændingerne mellem Sikh imperiet og East India Company i 1841. Da en Master tempelridder ankommer med en mystisk genstand, der førhen tilhørte Assassin Order, må Arbaaz Mir finde ud af hvorfor han er ankommet, stjæle den mystiske genstand tilbage, og beskytte sine venner og hans elsker.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia

Assassin’s Creed Chronicles: Russia foregår i Rusland i året 1918. Nikolaï Orelov ønsker at forlade stedet med sin familie, men er forpligtet til at udføre en sidste mission for the Assassin Order. Han skal infiltrere huset hvor zarens familie holdes fanget af bolsjevikkerne og stjæle en artefakt der i århundreder har været genstand for kampe mellem snigmorderne og tempelridderne. Undervejs bevidner han massakren af zarens familie, men formår at redde prinsessen, Anastasia. Han må herefter undslippe tempelridderne samtidig med at han beskytter den mystiske genstand og Anastasia.

 

Uanset om du har været fan af Assassin’s Creed serien længe, eller først lige har fået øjnene op for den nu, så lader Assassin’s Creed Chronicles dig opdage hvad der har gjort denne serie til en af de mest berømte i videospils historien. Hvert kapitel er en ny begyndelse, og leveres med en helt unik helt fra Assassin’s Creed universet i et endnu aldrig før set miljø. Selvom hver snigmorders fortælling er en individuel historie, så er krøniken bundet sammen fortællings-mæssigt.

Den første historie tager sted i Kina og vil være tilgængelig den 22. april som download til PlayStation 4 konsollen.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Nå Anders, så er det vist på tide at du kommer i omdrejninger så vi kan fortsætte vores færd i historiens fodspor 😛
    Vi har jo et par eventyr vi skal nå inden disse udkommer…

Smid endelig en kommentar