Anmeldelse: Nyko Intercooler

IMG_9176

Nyko har gennem flere år lavet kølere til forskellige spillekonsoller, nu har de sendt en køler på gaden til PlayStation 4.

Der har ikke været mange rapporter omkring PlayStation 4 overopheder, men der er naturligvis altid en risiko for det kan ske. Risikoen er der især hvis man har placeret sin PlayStation 4 i et skab eller lukket tv-møbel, hvor der ikke er tilstrækkeligt med luft omkring konsollen.  Den risiko kan elimimeres med Nyko Intercooler.

Man kunne frygte, at det ville være yderst besværligt at installere køleren, at der var ting der skulle skrues sammen osv. Men man må sige at Nyko har formået at skabe en køler, som er yderst simple at installere. I pakken er der udover køleren kun en manual, der fortæller hvordan man installere køleren. Det er naturligvis altid en god ide at kigge en manual igennem, men ret beset, så er det ikke nødvendigt, da Nyko har sikret at installationen er yderst simple og mere eller mindre giver sig selv.

IMG_9172

Køleren skal naturligvis monteres på bagsiden af konsollen, hvor der i forvejen er udluftning. Installationen foregår ved man sætte køleren direkte ind i strømstikket,det er med til at køleren automatisk starter når man tænder sin konsol. Dermed er der heller ikke behov for yderligere kabler til køleren. Så fra man begynder at installere køleren og til man er færdig går der maks. fem minutter.

Hvad angår designet, så passer kølerens udseende perfekt til konsollen. Dels fylder køleren ikke ret meget når den er monteret. Derudover har Nyko holdt designet, så det passer perfekt til den sorte PlayStation 4 konsol. Det eneste problem er hvis man f.eks. har en hvid konsol, så kommer farverne naturligvis ikke til at passe, da køleren indtil nu kun er lavet i sort. Men omvendt, så kan det også se meget cool ud, med en hvid og sort PlayStation 4.

IMG_9173

Som tidligere nævnt, så starter køleren op når man starter konsollen, og lad det være sagt med det samme, køleren er ikke lydløs, men larmen drukner hurtigt i lyden fra et spil eller en film, så i det store hele er det ikke et problem.

Der er heller ingen tvivl om, at køleren virker efter hensigten, den leder varmen væk fra konsollen, så den gør det den skal. Spørgsmålet er naturligvis om sin konsol bliver så varm at det er nødvendigt, med den ekstra køling. Det må være op til den enkelte at vurdere om man har behovet for den ekstra køling.

IMG_9174

Men hvis du oplever din konsol bliver meget varm eller den ikke har meget luft omkring sig, så kunne det uden tvivl være en god ide at kigge nærmere på Nyko Intercooler.

Den kan købes ved Gamebits.com

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. uhhh.. Rigtige mænd bruger ikke brugsanvisning 😀 😀

    • Hahahaha, fuldstændig korrekt. Så hellere knække en plastikdel under forsøget på lave tingene, eller sidde og bande og svovle i flere timer 😛

  2. Jeg kunne godt overvejer sådan en køler:) syntes min tit bliver ret varm..

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.