Analytikere forudser PlayStation 4 dominans

PlayStation 4

Hvis man skal tro firmaet Strategy Analytics, ser fremtiden mere end lys ud for Sonys PlayStation 4.

Strategy Analytics der gennem mere end 40 år har arbejdet med at analysere, hvordan det teknologiske marked vil udvikle sig, har masser af erfaring inden for området.

De mener at salgstallet for PlayStation 4 vil ende på 80 millioner enheder inden 2019. Samtidig mener de at Xbox One, kun vil sælge 57 millioner enheder i samme periode. Med andre ord vil PlayStation 4 sælge rundt regnet 40 % bedre end Xbox One.  Det er yderst opløftende nyt for Sony og PlayStation 4 brugerne. Det er med til at sætte en tyk streg under, hvorfor Sonys administrerende direktør Kazuo Hirai  anser PlayStation som et af Sonys kerneområder, og et område der skal være med til at sikre Sony et solidt overskud i fremtiden.

Du kan læse mere om hvordan Kazuo Hirai ser fremtiden for Sony her: HER

Der har gennem flere år været en ”konsol-krig”mellem primært Sonys PlayStation og Microsofts Xbox. Men både når man ser på analysen frem mod 2019 og de hidtidige salgstal, så er det Sony der er i førersædet. Det første år blev der solgt 18.5 millioner PlayStation 4 konsoller, mens der Xbox solgte 12.4 millioner konsoller.

Grunden til Strategy Analytics ser frem til 2019, skyldes det forventningen om at det er her, at den nyeste generation konsol topper. Det skal ikke forstås som udvikligen til konsollen eller salget stopper der, faktisk er der mulighed for at PlayStation 4 kommer til at måle sig med PlayStation 2, der er den bedst sælgende konsol i historien, den endte med et salgstal på 150 millioner konsoller.

Xbox vil naturligvis prøve at vinde det tabte terræn tilbage, men allerede inden de nye konsoller blev sendt på gaden spændte Microsoft ben for sig selv, med en lang række tiltag som kunderne ikke var vilde med. De har siden rettet op på en række af de ting, men umiddelbart ser det ud til folk vælger PlayStation 4 over Xbox One. Hvilket vi her på PlayStationinfo.dk har fuld forståelse for….

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.