Alle PlayStation VR titler vil fungere på standard PS4

PlayStation VR

Da Sony annoncerede at de er på vej med en ny og forbedret PlayStation 4 konsol, så var der mange spillere som blev nervøs for, om man skulle have den nye PlayStation 4 model, for at være sikker på at kunne spille alle spil der bliver udgivet til PlayStation VR.

Det er der dog ingen grund til at frygte, for Sony lover at alle spil til deres Virtuel Reality system vil kunne spilles på den oprindelige standart udgave af PlayStation 4.

Det er Shuhei Yoshida der har udtalt dette under ACGHK 2016 messen (ACGHK står for: Animation Comic Game Hong Kong)

Alle PSVR (og fremtidige) titler vil kunne spilles på en (normal) PS4. Vi tror på at alle kan nyde underholdningen på PSVR. Ikke kun spillere, men mange flere mennesker vil nyde PSVR

Sony sender deres PlayStation VR system på gaden i oktober måned, og de håber at der inden udgangen af 2016 vil være 50 forskellige titler tilgængelige til det nye virtual reality system.

Der er også masser af udviklere i gang med at skabe indhold til system, faktisk er der mere end 200 forskellige udviklere i gang.

Blandt titlerne, der allerede har meddelt at de vil gøre brug af PlayStation VR er: Ace Combat 7, Tekken 7, Resident Evil 7 og Gran Turismo Sport.

Udover at kunne bruges til at spille på, så byder PlayStation VR også på et biograf-mode, som har en 226 tommer virtuel skærm.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.