Alan Wake 2 kan gå hen og blive Multi-Platform

Alan Wake 2 - Thumb

Selvom en portering af det originale Alan Wake højst sandsynligt kun når til Xbox One, så har Sam Lake fra Remedy Entertainment i et interview udtalt at en efterfølger til spillet kunne blive udgivet til andre konsoller, inkluderende PlayStation.

I interviewet forklarede Sam Lake at det ville være ”højst usandsynligt” med en portering af det originale til andre konsoller end Xbox One, men sagde at en efterfølger kunne udkomme til alle enheder.

”Når det kommer til en efterfølger, så er det vores ting, vi kan gøre præcis hvad vi mener der giver mest mening og hvad der er bedst for franchisen generelt. Men det kommer helt åbenlyst an på mange ting. Jeg tror at uanset platformen, så er en god efterfølger – selvom den fortsætter historien fra den originale – en der stadig kan spilles af folk der ikke har spillet det originale og blot hoppe med ombord og udforske verdenen og hygge sig.
Det er ikke sådan, at en potentiel efterfølger til Alan Wake kun ville være noget for personer der allerede har spillet Alan Wake franchisen ville kunne nyde.”

Alan Wake 2

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.