Advarsel: Tilmeld jer ikke RDR 2 beta!

Her på PlayStationInfo ser vi om nogen frem til udgivelsen af Red Dead Redemption 2, og derfor ville muligheden for at deltage en i betatest af spillet være fantastisk, for så kunne man jo få et indblik i hvad der venter i det endelige spil.

Via Twitter er der da også mulighed for at tilmelde/skrive sig op til en betatest af spillet, men desværre er der tale om et fupnummer, som ukendte folk står bag.

Det vides som sagt ikke hvem der står bag Twitter profilen, som henviser til en betatest af det længe ventede spil, men det vides at det ikke er Rockstar Games. Faktisk er netop Rockstar Games kendt for deres modvilje mod betatests. Hvilket også er med til at afslører fupnummeret, en anden afslørende ting er at Twitter profilen står til at komme fra Queens i New York, her har RockStar Games intet kontor eller lign.

Det er muligt at personen eller personerne bag Twitter profilen, som henviser til betaen blot er ude på at skabe trafik og opmærksomhed omkring dem selv. Men det kan naturligvis også være mere ondsigtede hensigter, som hacking eller lign. Uanset hvad, så opfordre vi på det kraftigste til at man IKKE skriver sig op til betaen der henvises til, eller i det hele taget går ind på linket.

Vi har valgt ikke at linke til Twitter profilen, da det blot vil være med til at skabe mere opmærksomhed og trafik til den.

Red Dead Redemption 2 bliver efter planen udgivet i løbet af foråret 2018.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.