Advarsel: Brug kun Share Play med personer du stoler på

Her er forklaringen på hvorfor

 

Share Play

Share Play er en af de mest interessante funktioner på PlayStation 4 konsollen.
Hvis du aldrig før har brugt Share Play, så kan vi lige forklare at det er en funktion der tillader dig at overdrage din PlayStation 4 controller til en anden over internettet.
Du vil se spillet på din TV skærm, men personen som du har tilladt at overtage din controller, vil spille for dig.

Uheldigvis får denne person så også dine rettigheder i spillet, og kan vælge at slette dine karakterer, våben og andet i spillet.

I videoen herunder ses en ung spiller der bliver narret til at bruge Share Play i den tro at den anden person kan hjælpe ham med at udnytte en glitch i spillet Destiny.

13:25 minutter inde i videoen kan man høre den unge dreng sige under hans livestream at han er parat til at vise en glitch, da den anden spiller, som har overtaget hans controller pludselig sletter 2 af hans karakterer.

Det skal siges at det tager mange mange timer at nå til level 31 med sin karakter i Destiny, så selv om denne video skulle være falsk, så er der i hvert fald en ung herre der har mistet sine fremskridt i spillet.
Nu har vi her på redaktionen lyttet videoen igennem flere gange og tvivler på at man kan frembringe den hjerteskærende gråd som vi hører 16:30 minutter inde i videoen på kommando – Stakkels dreng.

Lad denne video være en advarsel til alle om at det kan være ”farligt” at overlade sin controller til fremmede via Share Play!

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Hvorfor overhovedet gøre sådan noget… Så må man VIRKELIG have det dårligt med sig selv :/
  Hvor er det bare usselt altså. Sidder og bliver helt vred, for jeg er slet ikke i tvivl om at nogle kunne finde på det.
  Jeg har ikke engang lyst til at se/høre videoen :/

  • Jeg forstår det heller ikke. Det er så synd for den dreng. Han bryder helt sammen til sidst i videoen 🙁
   Tænk på hvor mange timer han har brugt på at få sin karakter op i level, og så er der sådan nogle idioter der “snyder” ham under dække af en glitch.
   Så dårlig stil!!!

   • Helt vildt. De skulle have med alubattet.. JO VOLD er løsningen på mange ting. Nogle mennesker forstår skam ikke andet 😉

 2. Det er dybt dybt dybt underligt at nogen i det hele taget kan få den ide. Det er langt ude. Fatter ikke hvad de føler, at de får ud af det. Det er naturligvis dumt at give fremmede adgang på den måde, men der er tale om en naiv knægt, som tror på nogen vil hjælpe ham. Syge mennesker der laver den slags!

  • Du har helt ret.
   Det er både unødvendigt og decideret latterligt at føle trang til sådan noget.
   Sørgeligt lille individ der må lide af mindreværdskomplekser og derfor prøver at hævde sig ved at slette en drengs karakter!
   Jeg håber at han selv har set den video og flover sig på det groveste!!!

Smid endelig en kommentar