Adam Boyes forlader Sony

about_psloveindies

Da Sony sendte deres PlayStation 4 konsol på gaden, åbnede det op for en helt række nye og uafhængige spiludviklere kunne sende deres spil ud til PlayStations konsolspillere. Blandt de mange indie titler der enten er udgivet eller på vej til at blive udgivet på PlayStation 4 er: The Witness, The Talos Principle, Rocket League og No Man’s Sky.

Der er naturligvis mange forskellige personer der har været med til at sikre denne udvikling, men man er nød til at fremhæve Adam Boyes, der gennem de sidste fire år har fungeret som VP of third party relations & developer technology group ved Sony. Han er om nogen manden der har været med til at understøtte og sikre at indie udviklerne kunne få deres spil ud til de millioner af PlayStation fans der er rundt om i verden.

Nu har Boyes imidlertid valgt at forlade Sony, for selv at vende tilbage til udvikler siden af spilverdenen.

Via Twitter har Boyes skrevet følgende beskeder:

Efter en fantastisk rejse her ved PlayStation, har jeg taget den meget hårde beslutning at vende tilbage til spiludvikler verdenen!.

 

De sidte 4+ år har været en helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg vil gerne starte med at takke de utrolige PlayStation Nation fans!

 

Der er mange der skal takkes i den kommende uge, mens jeg afslutter ting forud for mit nye eventyr…bliv hængende!

 

Den bedste nyhed er at vi har et utroligt team her, så udvikler og udgiver community og spillerne er i FANTASTISKE hænder!

Inden Adam Boyes begyndte at arbejde ved Sony var han ansat ved Capcom som director of produktion fra 2007 – 2010 og derefter som direktør for Beefy Media fra 2010 – 2012.

Umiddelbart har han ikke afsløret præcist hvad hans planer er for fremtiden, ud over at han vil vende tilbage til udviklersiden.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.