Activision teaser nyt Guitar Hero spil med trailer

Activision - It's about to get real

Activision udgav i går en teaser trailer for en af deres snarlige udgivelser. Teaser traileren er bevist lavet lidt mystisk, eftersom der ikke er angivet nogen spiltitel, men efter at have set den, er vi ret overbeviste om at der er tale om et nyt spil i Guitar Hero serien – Se traileren længere nede.

Det er næsten 5 år siden at det seneste Guitar Hero spil udkom, og den titel var Guitar Hero: Warriors of Rock, en titel der skuffende kun solgte 86.000 enheder i løbet af den første uge.

Dette er ikke første gang vi har hørt rygter om en genoplivning af Guitar Hero serien, og måske prøver Activision at få gang i den nye generation af musikalske gamere eftersom at det endnu unavngivne spil vil udkomme til den nuværende generation af spillekonsoller – PlayStation 4 og Xbox One.

Harmonix, udvikleren af Rockband, er også i gang med en relancering af deres serie, og skulle de 2 spil være tilgængelige på samme tid, så kan det anspore nye brugere at investere i både guitar og instrumenter til spillene.

Guitar Hero serien har officielt været sat på pause siden 2011, en beslutning der blev taget efter dårlige salgstal i 2009, men serien var meget populær i de tidligere år. Det tredje spil i serien, Guitar Hero III: Legends of Rock var eftersigende det første spil nogensinde til at runde $1 milliard i salg.

Forhåbentlig kan en ny udgivelse puste nyt liv tilbage i denne fantastiske serie.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar