Activision har planer om flere remasters

Da Activision meddelte at de ville genudgive de tre oprindelige Crash Bandicoot spil i en remaster udgave til PlayStation 4 gik spilleverdenen nærmest amok. Derfor var der naturligvis også store forventninger til spillets salgstal, og de har på ingen måde skuffet. Faktisk har de overgået selv de mest optimistiske forventninger fra Activisions side.

Det siger Collister Johnson fra Activision

Spillet overgik selv vores mest optimistiske forventninger, og med første pladsen for konsoltitler globalt i juni måned enheder. Det skal bemærkes at det kun var tilgængeligt på en platform i to dage i den måned

Det er virkeligt fantastisk at et spil der kun er tilgængeligt på en enkelt konsol, kan indtage førstepladsen for flest solgte spil, for alle konsol spil, og det er bare endnu mere fantastisk når det er på kun to salgsdage.

Med den store succes som Crash Bandicoot har opnået, så er det kun naturligt at Activision nu ser nærmere på hvilke andre titler i deres enorme bagkatalog de kan udgive i en ny remaster udgave til PlayStation 4.

Det er Eric Hirshberg der udtaler sig omkring Activisions tanker:

Jeg tænker at dette er endnu et eksempel på at vi virkeligt lytter til vores Communities og vores fans, og vi tilbyder dem fantastisk indhold, som de ønsker at engagere sig i, hvilket er en af vores kerne-strategier. Så vi mener at vi har andre fantastiske IP’er i vores port folio, som vi naturligvis overvejer. Jeg tror godt i kan være sikre på at der vil være mere aktivitet som dette i fremtiden, med flere fantastiske IP’er

Der er ikke blevet oplyst hvilke titler Activision muligvis overvejer at genskabe som remaster udgave, men mon ikke mange håber på Spyro? Tiden må vise hvilke planer Activision har.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar