A Way Out annonceret til PS4

Der er et nyt spil på vej til PlayStation 4 konsollen, det drejer sig om A Way Out.

Spillet bliver udviklet af Hazelight Studios, de har tidligere stået bag spillet Brothers – A Tale of Two Sons, et spil som indeholdte en rørerne historie om to brødres kamp for at redde deres syge far. Spillet adskilte sig markant på fra de fleste andre spil pga. styringen, hvor man styrede brødrene på samme tid med hver sin stick på controlleren.

A Way Out handler også om samarbejde mellem to personer, men ikke som i Brothers hvor brødrene skal redde deres far, i A Way Out handler det om at bryde ud fra et fængsel. Leo og Vincent er indsat i det samme fængsel, men kender ikke hinanden. Men for at bryde ud af fængslet og klarer sig i den verden der befinder sig uden for fængslet er de nød til at samarbejde.

Men udviklerne har virkeligt valgt at give spillet et tvist, for de har nemlig valgt udelukkende at gøre det til et co-op spil, hvor man skal spille sammen med en anden person, enten lokalt via split-screen eller online.

Det betyder at man skal samarbejde omkring opgaverne, det vil sige at en f.eks. skal kører bilen, mens den anden sidder bagi og skyder mod fjenderne der forfølger de to udbrydere.

Spillet vil byde på alt fra hæsblæsende biljagter, til nærkampe og snige sig afsted for ikke at blive opdaget.

Spillet bliver udgivet til PlayStation 4 i starten af 2018.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.