7 Days to Die – Nyt zombie spil fra Telltale Games

The Walking Dead udvikler vil udgive et nyt zombie survival spil

 

7 Days to Die

Udviklet af The Fun Pimps Entertainment, tager 7 Days to Die form som et zombie-baseret survival spil, der blander elementer fra first-person combat, tower-defence og RPG mekanismer.

7 Days to Die lægger stor vægt på crafting, og tillader spillerne at bygge både deres figur og verdenen omkring dem ved plyndringer og minedrifts materialer, samt er der smidt en god portion efterforskning ind i spillet også.

Spillet vil desuden indeholde en multiplayerdel og lokalt co-op via splitscreen.

Her er den officielle beskrivelse af 7 Days to Die fra Telltale:

7 Days to Die foregår i en nådesløs post-apokalyptisk verden der er blevet overrendt af de udøde. Spillet er et overlevelses spil der foregår i en åben verden. Der er en unik kombination af first-person shooter, survival horror, tower-defense og RPG elementer i spillet. Der præsenteres både kampe, crafting, plyndringer, minedrift, udforskning og din karakter kan bygges op på en måde der har modtaget fantastisk respons fra fans over hele verden, genererende flere hundrede tusinde timers fællesskabs indhold på YouTube og andre video streaming tjenester.

 

7 Days to Die er allerede tilgængeligt til PC, men konsoludgaven vil indeholde en ny multiplayerdel der understøtter lokalt co-op via splitscreen.

7 Days to Die vil blive udgivet til PlayStation 4 i løbet af juni 2016 og får et prisskilt på $29.99.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.