3D Realms er på vej med spillet Bombshell

3D Realms er tilbage i eksplosiv stil med spillet Bombshell, der er et isometrisk action RPG der er på vej til PlayStation.

Bombshell blev oprindeligt udtænkt tilbage i 1998, hvor Will Smith var på toppen af hitlisterne, den lille havfrue mister sit hoved for anden gang og Store Bælts broen åbner for biler.

Der ar været en voldsom udvikling i samfundet siden da, og bare rolig, Bombshell har fuldt med udviklingen.

Spillet er udviklet i samarbejde mellem Interceptor Entertainment og 3D Realms.

Det er med andre ord tale om folk der har været med til at give verden spillene Duke Nukem og Max Payne.

Hovedpersonen i Bombshell er Shelly ”Bombshell” Harrison, der startede ud som bombetekniker, men siden er blevet lejesoldat.

Bombshell - Wallpaper

Under en aktion, hvor Shelly, sammen med sit team skal fjerne en ikke-jordisk bombe går det galt, Sally mister sin ene arm og hele sit team, hvorefter hun bliver afskediget af Global Defence Force. Senere henvender en privat hær sig til hende, de lover hende en ny chance og giver hende en mekanisk arm, der er konstrueret af dele af bomben der slog hele hendes team ihjel.

Nu er det op til Shelly ”Bombshell” Harrison, at gå gennem en række alien verdener, for at redde både præsidenten og verden.

Gennem de forskellige missioner får hun udvidet sit våben arsenal og sine evner, så hun kan tage kampen op mod den onde Alien race kendt som Kyrr og deres leder Jadus Heskel.

Spillet udgives til PlayStation 4, men der er endnu ikke fastlagt en udgivelsesdato

Bombshell - Bomb

Bombshell - 8

Bombshell - 7

Bombshell - 4

Bombshell - 3

Bombshell - 2

Bombshell - 1

Bombshell - 6

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar