2K Games: NBA 2K16 bliver det ultimative møde mellem sport og popkultur.

NBA 2K16 - Logo

2K Games er snart på vej med det næste spil i NBA 2K serien. Når spillet bliver udgivet vil det ifølge 2K Games definere det ultimative møde mellem sport og popkultur. Det sker blandt andet med hele tre forskellige covers som hver især har Stephen Curry, James Harden og Anthony Davisop forsiden af spillet.

Men den virkelige store nyhed i spillet er MyCAREER delen, som er skrevet og instrueret af den anerkendte filminstruktør Spike Lee.

NBA 2K16 - Spike Lee - 4

Spike Lee er glødende fan den amerikanske basketball liga og af New York Knicks i særdeleshed.

Han siger omkring samarbejdet med 2K

”Partnerskabet med legendariske 2K og Visual Concepts er en af de mest unikke udfordringer jeg har haft inden for filmskabelse, det tillader mig at skubbe til grænserne for innovativ historie fortælling. Mit håb er at fans vil føle sig endnu mere knyttet til basketball verdenen i NBA 2K16”

Udviklerne fra Visual Concepts er også godt tilfreds med samarbejdet

”At arbejde med Spike Lee omkring NBA 2K16 MyCAREER har løftet vores mest populære spil oplevelse både inden for det visuelle og fortæller perspektivet. Ved at skrive og instruerer MyCAREER historiedelen bringer Spike den virkelige verdens NBA oplevelse til live på en helt ny måde og gør NBA 2K16 til den ultimative simulator” udtaler Greg Thomas der er direktør ved Visual Concepts.

Som nævnt, vil spillet have tre forskellige covers med hver sin NBA superstjerne. Hverken  Curry, Harden eller Davis, har tidligere været på coveret af 2Ks NBA serie. De er naturligvis alle tre stolte over at være udvalgt til at være på spillets cover.

Stephen Curry, der blev NBA’s 2015 mest værdifulde spiller siger:

NBA 2K16 - Curry Cover

”Denne sæson har været en utrolig rejse for mig og mine holdkammerater, og at blive udvalgt til cover atlet for NBA 2K16 er en fantastisk måde at fejret året på. Det er en velsignelse at blive udnævnt til medlem af denne særlige gruppe og jeg er beæret”

Også James Harden er stolt og udtaler:

NBA 2K16 - Harden Cover

”Fansene havde en chance for at se et glimt af hvad jeg kan i denne sæson, så jeg er stolt over at blive udvalgt som cover atlet til NBA 2K16. Jeg har drømt om dette siden jeg var dreng, og at se mig selv på coveret er en fantastisk følelse” Harden har tidligere været en del af NBA’s All-Star hold.

Sidst, men ikke mindst, så udtaler Anthony Davis:

NBA 2K16 - Davis Cover

”Jeg har nydt at arbejde med 2K over de sidste par år og det er en ære at blive valgt til coveret af NBA 2K16. Bare det at tænke på de spillere der har været på NBA 2K coveret før mig, får mig til at være ydmyg over at være i sådan et fantastisk selskab” Davis har tidligere været en del af NBA all-star holdet to gange.

NBA 2K16 udgives til PlayStation 3 og PlayStation 4 d. 29. september.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar