17 biler fra Need for Speed afsløret

Need for Speed

Vi har efterhånden set en del billeder og trailers med forskellige biler fra Need for Speed, som EA udgiver i november, men ingen af de biler vi hidtil har set har været officielt bekræftet som en del af spillet.

Men nu har EA endelig afsløret de første sytten biler der er med i spillet, via billedet der ses herunder:

need for speed biler1

Som det fremgår af listen, så er der et godt miks mellem klassiske ældre biler, som Ford Mustang fra 1965 og Nissan Skyline GTR fra 1971, biler af nyere dato som BMW E46 der blev præsenteret i 1998 og Lamborghini Diablo SV som blev præsenteret for verden i 1995 og endelig de nyeste biler som BMW M4 og Lamborghini Huracán, begge fra 2014.

EA har ikke fortalt om alle bilerne vil kunne køres når man starter spillet eller om først skal arbejdes for at låse op for dem.

Noget der til gengæld er afsløret, er at Need for Speed kræver en internetforbindelse for at kunne spilles. EA er dog ikke kommet nærmere ind på hvorfor det er et krav, det eneste de har meldt ud er at der er gode fordele ved det og det giver en bedre oplevelse med vennerne.

Need for Speed vil naturligvis indeholde flere biler end de sytten der er afsløret nu, og vi skriver naturligvis om det så snart EA frigiver flere oplysninger om spillet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.